Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχει πραγματικά συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την μητέρα τους, την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, να έχει ήδη προφυλακιστεί, καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, της 9χρονης Τζωρτζίνα, που χρονικά πέθανε τελευταία.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και το «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε στο MEGA νέα στοιχεία για τα δύο περιστατικά κακοποίησης της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι νέες αποκαλύψεις για την Τζωρτζίνα

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Λαμπρόπουλο, η Τζωρτζίνα πήγε τον Ιανουάριο του 2014 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, από τους γονείς της, με αναφορές ότι κάποιοι στενοί συγγενείς τους από την πλευρά του Μάνου, όπως ανέφερε μάλιστα και η μητέρα της 33χρονης, πείραξαν το παιδί και του έκαναν μελανιές. Υπενθυμίζεται πως τότε η Τζωρτζίνα ήταν μωρό ακόμα.

Μέχρι στιγμής, από το νοσοκομείο δεν υπάρχει ενημέρωση για το πώς χειρίστηκε την εν λόγω υπόθεση.

Τον Αύγουστο του 2014 έγινε καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού από μία κυρία, η οποία ήταν μία προδομένη και εξαπατημένη φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. «Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω κυρία που προέβη στην καταγγελία δεν είναι φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά είναι μία στενή συγγενής, της οποίας της καταλογίζονται οι κατηγορίες για τις μελανιές του παιδιού. Η κοινωνική λειτουργός πηγαίνει τον Οκτώβριο του 2014, και καταλαβαίνει κανείς πως εάν πας λίγους μήνες αργότερα, τα στοιχεία δεν υπάρχουν, ούτε οι μελανιές ούτε τίποτα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Προ μερικών μηνών, ένας εκ των κοινωνικών λειτουργών έχει κατηγορηθεί και έχει σχηματιστεί σε βάρος του ΕΔΕ από τον Δήμο της Πάτρας, με στέρηση μισθού αρκετών μισθών, κατέθεσαν σε βάρος του 18 μάρτυρες, υπάρχει πόρισμα 29 σελίδων, που έχει 141 έγγραφα και έχει καταδικαστεί για ανάρμοστη συμπεριφορά, μη τήρηση ωραρίου, μεροληπτική συμπεριφορά καθ’ υφισταμένων, αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση καθηκόντων καθώς και συνεχή αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά» κατέληξε.