Την απόφαση να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Twitter πήρε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με την κίνηση του Σέρβου γκαρντ να προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Εάν κάποιος προσπαθήσει να μπει στον λογαριασμό του άσου του Παναθηναϊκού θα δει στην οθόνη του το μήνυμα «Αυτός ο λογαριασμός δεν υπάρχει», καθώς ο 30χρονος σούπερ σταρ του Τριφυλλιού αποφάσισε να κατεβάσει το προφίλ του στην πλατφόρμα του twitter.

Μια κίνηση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέβαζε συνεχώς αναρτήσεις, ενώ πολλές φορές έπαιρνε μέρος και σε διάφορες συζητήσεις που γινόντουσαν στο Twitter.

Πολλοί συνδύασαν το κατέβασμα του προφίλ του Σέρβου γκαρντ με τα σχόλια που είχε κάνει πρόσφατα για τις σημαίες του ΝΑΤΟ που κρατούσαν οι φίλοι της Ζαλγκίρις στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, όπως τονίζει χαρακτηριστικά σε σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα «telegraf.rs», η απόφαση του Νέντοβιτς έχει πράσινο χρώμα.

Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του 30χρονου τονίζουν ότι ο άσος του Παναθηναϊκού έριξε προσωρινά το προφίλ του, προκειμένου να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και στην προσπάθεια που θα κάνει το Τριφύλλι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.