«Σοκαρισμένος» δηλώνει από τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του, ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε δηλώσεις αμέσως αφότου συνάντησε την ανακρίτρια στην Ευελπίδων όπου και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται η σύζυγός του, κρατώντας ουσιαστικά αποστάσεις από την 33χρονη.

Ουσιαστικά λοιπόν, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της και απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Μάνος Δασκαλάκης, αφότου υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής, «είναι πολύ δύσκολη στιγμή», συμπληρώνοντας πως είναι σοκαρισμένος καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέχρι τώρα υπόδειγμα μητέρας και συζύγου.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» είπε.

Τι είπε όταν έκλεισαν οι κάμερες

Μάλιστα, μετά το πέρας των δηλώσεων στους δημοσιογράφους, η δημοσιογράφος του MEGA, Άννα Κανδύλη, τον πλησίασε και του έκανε κάποιες επιπλέον ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του MEGA τον ρώτησε αν τώρα, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, υπάρχουν κάποια πράγματα που τον βάζουν σε υποψίες για το τι έγινε με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η απάντησή του ήταν κατηγορηματική. Δηλαδή είπε ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα άλλα δύο παιδιά.

«Ήταν άψογη μητέρα» της είπε χαρακτηριστικά.