«Βόμβα» μεγατόνων από τα τουρκικά Μέσα! Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προχώρησε στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Γκεζτέπε.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και οι κυρώσεις από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, οδήγησε τον 55χρονο ολιγάρχη στην πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι.

Μετά από 19 χρόνια, ο Αμπράμοβιτς αποχώρησε από τη «μπλε» μεριά του Λονδίνου και όπως φαίνεται, η επόμενη ποδοσφαιρική του… περιπέτεια θα είναι στη γειτονική Τουρκία.

Όπως τονίζουν οι Τούρκοι, ο Ρώσος έχει δώσει τα χέρια τον πρόεδρο της Γκεζτέπε, Μεχμέτ Σεπίλ, με τις ανακοινώσεις να γίνονται μέχρι την Παρασκευή (8/4).

Το deal δείχνει τελειωμένο από όλες τις πλευρές, με τον Σεπίλ να τονίζει στο στενό του περιβάλλον πως: «Μετά από οκτώ χρόνια, έπρεπε να εγκαταλείψω το κλαμπ που αγαπώ τόσο πολύ. Αλλά νιώθω άνετα γιατί το έδωσα σε ασφαλή χέρια».

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα περιορισμούς στην Τουρκία και δείχνει έτοιμος για το νέο του ξεκίνημα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Βέβαια, η ομάδα που καταλήγει στην κατοχή του δύσκολα θα αποφύγει το πικρό… ποτήρι του υποβιβασμού. Μετά από 31 αγώνες, η Γκεζτέπε είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 27 πόντους.