Τα ογκώδη motor yachts των ρώσων πολυεκατομμυριούχων, αυτά που δημιουργούσαν… ατέλειωτες ουρές στις ελληνικές θάλασσες, έχουν λόγω των γνωστών οικονομικών κυρώσεων εξαφανιστεί.

Αρκετά βρίσκονται στα τουρκικά παράλια και στο κοσμοπολίτικο Μπόντρουμ, μακριά από κατασχέσεις και άλλες επικίνδυνες (ο κόσμος αποδοκιμάζει πολλές φορές τους ανθρώπους που βρίσκονται πάνω στα σκάφη κάνοντας απλά τη δουλειά τους, αφού ανήκουν στο πλήρωμα) καταστάσεις.

Ο ινδός billionaire Λαχμί Μιτάλ θα μπορεί μάλλον αυτό το καλοκαίρι να διαθέτει περισσότερη… άνεση έτσι όπως το «Amevi» των 125 μέτρων θα ταξιδεύει πάνω στην «κρυστάλλινη» γαλάζια επιφάνεια. Τα αγαπημένα του νερά της Μυκόνου με «φόντο» την Ελιά, την Ψαρού, τον Καλαφάτη κ.ά.

Η θεραπαινίς Καντελάρια σερβίρει κοκτέιλ με φρέσκα φρούτα. Ο κολεξιονέρ συνομιλεί με γνωστό αρχιτέκτονα για μια καινούργια βίλα που ετοιμάζεται στην Πελοπόννησο, λίγο πιο μακριά από το Costa Navarino.

Η Ούρσουλα μας πληροφορεί ότι σε χώρο του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος ετοιμάζονταν για αυτό το καλοκαίρι δύο big parties με αφορμή τους γάμους της μιας κόρης του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Λίγο καιρό αργότερα θα παντρευόταν και η δεύτερη κόρη τού πρόωρα χαμένου επιχειρηματία. Οι λαμπεροί γάμοι μετά το θλιβερό γεγονός αναβλήθηκαν, όπως είναι φυσικό…