Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού διέλυσε με 11-7 την πανίσχυρη Σαμπαντέλ και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη συνολικά στην ιστορία της την Euroleague.

Μια σπουδαία επιτυχία για τα κορίτσια του Θρύλου, που έκαναν για μια ακόμα φορά περήφανο τον κόσμο τους, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα, την οποία πανηγύρισε μαζί τον Αλεξάντερ Τσίριτς και τις παίκτριές του και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Παπαστράτειο και στήριξε έμπρακτα τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου στον μεγάλο τελικό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου ανέβασε μήνυμα στα social media και συνεχάρη τις Ερυθρόλευκες για την κατάκτηση του τίτλου.

Aναλυτικά όσα αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα πόλο Γυναικών που συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού τίτλου και ο άθλος να κατακτήσουν δυο συνεχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σκορπίζει χαρά και υπερηφάνεια στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και τοποθετεί τις σπουδαίες αυτές αθλήτριες στο Πάνθεον του πόλο και των σπορ συνολικά.

Υψώσατε την Ελληνική και την Ερυθρόλευκη σημαία στον υψηλότερο ιστό και μεγαλώσατε ακόμα περισσότερο τον ΘΡΥΛΟ του Ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Το θαύμα της τελευταίας δεκαετίας με τους εκατοντάδες τίτλους, τις αμέτρητες νίκες, τα ευρωπαϊκά τρόπαια σε όλα τα σπορ είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, θυσιών, επιμονής για το καλύτερο και αγάπης για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»