Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το 1-1 με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

«Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων, ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουνε, με πολλές φάσεις, κάναμε τις καλύτερες φάσεις και τις πιο κοντά στο γκολ, δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί για να τις μετατρέψουμε σε γκολ», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός για τέταρτο παιχνίδι προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε: «Με τη δουλειά θα το αλλάξουμε αυτό, τα πλέι οφ είναι μια δύσκολη διαδικασία, με ντέρμπι.

Παίξαμε απέναντι σε έναν πάρα πολύ ποιοτικό αντίπαλο, ιδιαίτερα στους επιθετικούς παίκτες της. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε τα παιχνίδια αυτά αλλά πρέπει να τα κερδίσουμε.

Είναι σημαντικό να κάνουμε φάσεις όπως κάναμε σήμερα, θα πρέπει όμως να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πολύ τα επίπεδα της αποτελεσματικότητας μας. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τελείωμα των φάσεων και πιο προσεκτικοί. Είναι μακρύς δρόμος, τίποτα δεν έχει τελειώσει…»