Το αδιαχώρητο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, σημειώθηκε στην αίθουσα προβολών της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών τόσο την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή όσο και (ιδίως) το περασμένο Σάββατο κατά την διάρκεια της βραδιών προβολών των ταινιών του Πανοράματος Ταινιών Μικρού Μήκους που η Εταιρεία εγκαινιάζει φέτος.

Οι προβολές 100 περίπου ελληνικών ταινιών μικρού μήκους πρόσφατης παραγωγής πραγματοποιούνται στην ανακαινισμένη, ψηφιακά εξοπλισμένη αίθουσα προβολών της Εταιρείας «Νίκος Κούνδουρος», παρουσία των δημιουργών τους και ως πρωτοβουλία της ΕΕΣ  μόνο επιτυχημένη (και στο ζήτημα της επικοινωνίας της) μπορεί να θεωρηθεί.

Μεταξύ των σκηνοθετών που έδωσαν το παρόν το περασμένο Σάββατο ήταν οι Ιάσονας Σίγμα, Παναγιώτης Γεωργούλας, Ιωάννης  Δαμόπουλος, Σοφία Ντιάγκα, Θοδωρής Αδάμος, Ταξιάρχης Δεληγιάννης, Βασίλης Τσιουβάρας, Χάρης Γιουλάτος, Ανδρέας Παύλου, Ηλίας Δούλης, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Αλκιβιάδης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Αδαμίδου, Ορέστης Ρούσκας, Πέτρος Αρώνης και η ηθοποιός Στεφανία Καλομοίρη.

«Συγκινητική η δική σας ανταπόκριση και το θερμό κλίμα κατά τη διάρκεια των προβολών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της ΕΕΣ ευχαριστώντας τους θεατές που ως σήμερα έχουν εμπράκτως στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία, η οποία εν τέλει, παρουσιάζει σε μια συνολική μορφή της τι συμβαίνει στον χώρο της ελληνικής μικρού μήκους ταινίας σήμερα.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό και ότι οι προβολές συνεχίζονται την Κυριακή 3/4 και την Δευτέρα 4 του μηνός.