Φορτούνης; «Παρών»! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός επιστρέφει σε αποστολή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (3/4, 20:00).

O 29χρονος, ο οποίος είχε αγωνιστεί το προηγούμενο διάστημα δύο φορές με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας του πειραϊκού συλλόγου, βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στο φιλικό που είχαν δώσει οι Πειραιώτες με την Βόλφσμπεργκερ τον περασμένο Ιούνιο, με τον διεθνή άσο να δουλεύει σκληρά όλο αυτό το διάστημα και οι κόποι του να ανταμείβονται.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν το έβαλε κάτω. Εκανε υπομονή, δούλεψε σκληρά και επέστρεψε πιο δυνατός. Το απέδειξε στα δύο παιχνίδια που έδωσε το προηγούμενο διάστημα με τον Ολυμπιακό Β’ απέναντι σε Τρίκαλα και Απόλλωνα Λάρισας. Μάλιστα, στην επανεμφάνισή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί το περασμένο καλοκαίρι, έβαλε ένα πανέμορφο γκολ, με τον 29χρονο να το αφιερώνει στη σύζυγό του και στο παιδάκι τους. Πλέον, κάνει το επόμενο βήμα και μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους.

Εάν χρησιμοποιηθεί από τον Ιβηρα προπονητή, θα παίξει για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τον περσινό τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου. Από τότε έχουν περάσει 315 ημέρες! Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Φορτούνης πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 9 γκολ και 13 ασίστ σε 2.336 λεπτά.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς το βράδυ του Σαββάτου (2/4) απαρτίζεται από τους: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρη, Λαλά, Ανδρούτσο, Ο. Μπα, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκη, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρα, Φορτούνη, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.