Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή όσα ανέφερε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του για το παιχνίδι του χάντμπολ που έδωσαν οι δύο σύλλογοι το μεσημέρι του Σαββάτου (2/4, 30-25) εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν στους Ασπρόμαυρους, καλώντας μάλιστα τους Θεσσαλονικείς να τοποθετηθούν επίσημα σχετικά με το εάν είχαν κάποιο παράπονο από τη φιλοξενία που έτυχαν στον Πειραιά.

Νωρίτερα οι Θεσσαλονικείς στο match report που ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους, αναφέρθηκαν στην ολιγόλεπτη διακοπή που υπήρξε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις διαιτητές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

Με αφορμή το… report του «ΑΣ» ΠΑΟΚ, το οποίο στερείται κάθε σοβαρότητας, όπως ο πρώτος μέχρι τον τελευταίο παράγοντα στον συγκεκριμένο σύλλογο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παραβλέποντας την πάγια τακτική της κουκούλας και της στοχοποίησης, που διακρίνει το σωματείο του Θερμαϊκού, αναρωτιέται αν η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας έχει το παραμικρό παράπονο από την φιλοξενία στον Πειραιά. Τόσο στο σημερινό ματς όσο και σε όλες τις μεταξύ μας συναντήσεις όλων των τμημάτων.

Καλούμε δε, τον παντελώς στερούμενο στοιχειώδους σοβαρότητας πρόεδρο του «ΑΣ» ΠΑΟΚ κ. Κατσαρή, να στείλει κι αυτός το δικό του… report, αφού οι κακές γλώσσες λένε ότι οι συντάκτες του σχετικού παραληρήματος τον αγνόησαν για ακόμη μία φορά, παίζοντας το δικό τους επικοινωνιακό παιχνίδι προς ίδιον όφελος.

Τα υπόλοιπα είναι προς λαϊκή κατανάλωση.

Υ.Γ Τελικά πότε θα καταλάβετε ότι το επίσημο όνομα σας είναι Π.Α.Ο.Κ . και όχι Α.Σ Π.Α.Ο.Κ.;