Ο Γιούργκεν Κλοπ με την Γουότφορντ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον ημιτελικό για το Κύπελλο Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 16 Απριλίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δεν θα μπορούν να έχουν τους οπαδούς στο πλάι, λόγω εργασιών στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Αν και η ομοσπονδία γνώριζε αρκετό διάστημα πριν για τις προγραμματισμένες εργασίες στο σιδηροδρομικό δίκτυο δεν φρόντισε να αλλάξει την έδρα της αναμέτρησης παρά μόνο αρκέστηκε στο να διαθέσει λεωφορεία για να μεταφέρουν τους οπαδούς στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν από την αναμέτρηση. Μάλιστα στην απάντηση του ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε γελοία αυτή την απόφαση της ομοσπονδίας μιας και ήταν ενήμερη για όλες τις εργασίες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κλοπ: 

«Είναι από τις πιο γελοίες ιστορίες που έχω ακούσει. Άκουσα ότι το γνώριζαν εδώ και 18 μήνες. Δεν είμαι βέβαιος τι σκέφτηκε η FA. Δεν θα είναι καμία ομάδα από τα βορειοδυτικά;

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν όλα αυτά με τις πληροφορίες που έχουν, πότε θα έπρεπε να αποφασίσουν για τα ημιτελικά. Πιστεύω ότι θα υπήρχε ένα ακόμα σαββατοκύριακο ανάμεσα από τα παιχνίδια του Champions League. Τουλάχιστον τότε θα μπορούσαν να βρεθούν όλοι οι φίλαθλοι στο Γουέμπλεϊ. Τώρα είτε δεν μπορούν είτε είναι πιο δύσκολο».