Επιστροφή στις… νίκες για τον Ολυμπιακό Β’. Παίζοντας εξαιρετικό πόδοσφαιρο κατα διαστήμα οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Πιερικό του οποίου επικράτησαν με 3-0 για την 28η αγωνιστική της Superleague 2, παίρνοντας έτσι τους πολυπόθητους τρείς βαθμούς της νίκης μετά από πέντε αγωνιστικές.

Στην 9η θέση πλέον οι ερυθρόλευκοι με 32 βαθμούς, στην 12η ο Πιερικός με 26 ο οποίος πλέον βλέπει την προσπάθειας παραμονής του στην κατηγορία να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Οι Πειραιώτες θέλησαν από νωρίς να βρουν το τέρμα που θα «ξεκλείδωνε» την άμυνα του Πιερικού, και θα μπορούσαν να το είχαν καταφέρει σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο η κεφαλιά του Πινακά(5’), όσο και του σουτ του Βοϊλή(7’) δεν βρήκαν στόχο. 

Ο Ολυμπιακός Β΄συνέχισε την πολιορκία του στα καρέ του Πιερικού, και η κυριαρχία των παικτών του Αριέλ Ιμπαγασα μετουσιώθηκε σε γκολ με «δράστη» τον Μαρίνο στο 19’. Πιο συγκεκριμένα ο Μπαγκαλίανης δοκίμασε το μακρινό σουτ, ο Τζήμας απέκρουσε ασταθώς και από κοντά ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Ωστόσο ένα λεπτό αργότερα και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι σε μάλλον μια αυστηρή απόφαση. Ο Χαρτσιάς έστησε την μπάλα απέναντι στον Τζολάκη με τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών να φωνάζει «παρών» και να αποκρούει το χτύπημα. 

Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να είναι κυρίαρχος και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0. 

Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα ξεκίνησαν δυναμικά και στο δεύτερο μέρος, και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με το «καλημέρα» μιας και στο 50 ο Κωστή έκανε το 2-0, έπειτα από γύρισμα του Κίτσου δίνοντας έτσι μαξιλαράκι ασφαλέιας στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός Β’ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, φτάνοντας και σε ένα τρίτο τέρμα με τον Μπα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πιο συγκεκριμένα ο Νταμπό τροφοδότησε τον Μαρίνο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στην περιοχή, με τον Αλγκασίμ Μπα να την στέλνει στα δίχτυα με ευκολία και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Τσέλιος, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Σουρλής, Πινακάς.

Πιερικός: Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Κριμιτζάς, Ίτσιος, Χαρτσιάς, Μπουόλι, Ζαφειράκης, Κουκόλης, Β. Παπαδόπουλος, Τόσκας.