Στην Αθήνα μεταβαίνει αυτή την ώρα μαζί με τον δικηγόρο του, ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών για τους θανάτους των κοριτσιών ενώ από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.

Οργή

Στην Πάτρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι άφησαν λουλούδια στην μνήμη των παιδιών στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Πολίτες, κυρίως γυναίκες και μητέρες, περνούν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου για να αφήσουν ένα λουλούδι και ένα αναμμένο κεράκι, τιμώντας τη μνήμη των τριών μικρών κοριτσιών.

Μετά τη σύλληψη, η 33χρονη εξακολουθεί να κρατείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μέχρι και την απολογία της για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, την ερχόμενη Δευτέρα, στην 18η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι και λοιρωδούσε την οικογένεια.