Ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών οδηγήθηκε αυτή την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου από την οποία και αναμένεται να λάβει προθεσμία προκειμένου να διορίσει τον υπερασπιστή της και να προετοιμάσουν την απολογία της.

Η 33χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας έφτασε στα δικαστήρια της  Σχολής Ευελπίδων  συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Απόστολο Λύτρα

Πάτρα: Απέλυσαν από τη δουλειά της την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η κατηγορούμενη αρχικά οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες σε βάρος της.

Μέχρι την ημερομηνία της απολογίας της η κατηγορουμένη μητέρα για το θάνατο του παιδιού της θα κρατείται στη ΓΑΔΑ,  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,  στον 7ο όροφο και με συνεχή αστυνομική παρουσία.

Κατά πληροφορίες, στη διάρκεια της νύχτας, η 33χρονη ήταν σκεπτική και δεν μίλησε καθόλου στους αστυνομικούς ενώ φέρεται ότι εξακολουθούσε να αρνείται την εμπλοκή της, λέγοντας: «Πως είναι δυνατόν να σκότωσα εγώ τα παιδιά μου;»

Λίγο νωρίτερα,  ο μέχρι πρότινος δικηγόρος της 33χρονης μητέρας Απόστολος Λύτρας,  παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της, ενώ  αναμένεται η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του. Ο κ. Λύτρας δεν έχει εμφανιστεί στη ΓΑΔΑ από χθες που μεταφέρθηκε εκεί η 33χρονη.