Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά τη Τζωρτζίνα, όπου η μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, έριξε νέες «βόμβες», υποστηρίζοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της.

Σημειώνεται η ουσία «κεταμίνη», που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας, ήταν το κλειδί που «ξεκλείδωσε» το γρίφο του θανάτου του παιδιού στην Πάτρα.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κατερινόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και τόνισε: «Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους.

» Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

» Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Δείτε αναλυτικά

Νέα διάσταση στον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών -της 3 χρονών Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 και της μικρής Ίριδας τον Μάρτιο του 2021- να έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή τη χορήγηση της κεταμίνης.

Μερικά ιατροδικαστικά ευρήματα ταιριάζουν με αυτά της Τζωρτζίνας.