Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (1/4) στο ΣΕΦ στο τελευταίο του παιχνίδι για τη regular season της EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα.

Ο έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει από την περασμένη Δευτέρα στις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα και του Μουσταφά Φαλ, που ταλαιπωρούνται από γρίπη και έμειναν εκτός από το ματς με το Περιστέρι.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό τα προβλήματα δε σταματούν εδώ, καθώς χθες έμειναν εκτός και οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ σήμερα τέθηκε νοκ-άουτ και ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και στον Ολυμπιακό είναι σε αναμμένα κάρβουνα με την κατάσταση των παικτών τους, καθώς σε δυο μέρες παίζουν τα ρέστα τους με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την τρίτη θέση.

Οι Πειραιώτες περιμένουν με αγωνία να δουν σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες, με τη συμμετοχή των Σλούκα, Φαλ, Ντόρσεϊ να είναι στον αέρα, ενώ πλέον και ο Παπανικολάου είναι ανοιχτό αν θα προλάβει το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη, μέσα σε όλα τα αρνητικά, ο Μπαρτζώκας είχε και ένα θετικό, καθώς είδε τον ΜακΚίσικ να επιστρέφει στις προπονήσεις και να φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Παρασκευής.

Από εκεί και πέρα πάντως, με τα τωρινά δεδομένα, στον Ολυμπιακό είναι πιθανό να μην έχουν τη δυνατότητα λόγω των πολλών προβλημάτων να κατεβάσουν 12άδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.