Ο Τόλης Παπαδόπουλος, που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ΜEGA Καλημέρα» και μίλησε για την εμπειρία του στο talent show.

Ο 18χρονος διαγωνιζόμενος μίλησε στην παρέα του «ΜEGA Καλημέρα» για το show περιγράφοντας τα συναισθήματά του.

«Αγχώθηκα πολύ όταν τραγούδησα α καπέλα με τον Στέλιο Ρόκκο, γιατί ήμουν άρρωστος και δεύτερον γιατί θα έλεγα και τραγούδι του. Έλεγα «που πας τώρα;», αλλά μετά το ξεπέρασα. Όταν επέλεξα το τραγουδι δεν ήξερα ότι θα ήταν κριτής του X-Factor», ανέφερε αρχικά ο Τόλης Παπαδόπουλος.

«Δεθήκαμε με τα παιδιά που ήμασταν μαζί στα backstage και είναι πραγματικά καλές φωνές. Στο σχολείο οι συμμαθητές και οι καθηγητές μου μου είπαν ότι καλά έκανα και πήγα και μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εμφάνισή μου. Έχω γράψει πάνω από 30 τραγούδια αλλά δεν έχω κυκλοφορήσει κάποιο. Το μικρόβιο το πήρα από τον παππού μου, ήταν λαϊκός τραγουδιστής. Δεν αποκλείω το να πω κάποιο λαϊκό τραγούδι στο μέλλον, άλλωστε αποφασίζει και ο κάθε κριτής στη συνέχεια», πρόσθεσε ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

«Ο Στέλιος Ρόκκος είναι εκείνος που με αγχώνει περισσότερο. Το σχολιάζαμε στα backstage ότι είναι ο πιο αυστηρός. Δεν τον είχα ξαναδει στη θέση του κριτή και ήταν διαφορετικά. Θαυμάζω αρκετούς Έλληνες τραγουδιστές. Το όνειρό μου είναι να κάνω καριέρα σε αυτό που αγαπώ, στο τραγούδι. Με την παρέα μου μαζευόμαστε στην θάλασσα και περνάμε πολύ ωραία», πρόσθεσε ο Τόλης Παπαδόπουλος στο «ΜEGA Καλημέρα».