Την ερχόμενη Πέμπτη, 31 Μαρτίου, ένας από τους πιο συναρπαστικούς αλλά και διχασμένους ήρωες της Marvel Comics, ο Δρ. Morbius, ετοιμάζεται να κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη μέσω μιας επιβλητικής όσο και σκοτεινής περιπέτειας φαντασίας.

Πρόκειται για  τον επιστήμονα βιοχημικό Μαικλ Μορμπιους ο οποίος στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί (και) τη δική του ζωή του, επιχειρεί ένα απεγνωσμένο πείραμα που έχει να κάνει με το αίμα νυχτερίδας.

 

Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

 

Ο Δρ. Morbius είναι ο χαρακτήρας μέσω του οποίου η Marvel προσπάθησε να συνδέσει τον κόσμο των βαμπίρ με την «λογική» των σούπερ ηρώων του δικού της «σύμπαντος».

 

Στην ταινία που σκηνοθέτησε με στυλ ο Σουηδός σκηνοθέτης Ντανιέλ Εσπινόζα («Το κρησφύγετο») πρωταγωνιστεί ο Τζάρεντ Λίτο βραβευμένος με Oscar Β’ ρόλου για την ταινία «Dallas Byers Club».  _