Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία την Τρίτη (29/3), με τη νικήτρια να παίρνει το χρυσό εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Στα 37 του χρόνια πλέον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να δώσει άλλη μια μεγάλη… μάχη ώστε να πάει τη χώρα του στο Κατάρ.

Ο CR7 μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την επερχόμενη αναμέτρηση, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στο μέλλον του, τονίζοντας πως μόνο ο ίδιος θα αποφασίσει το πότε θα τελειώσει η καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος σταρ:

«Ακούω ξανά το τελευταίο διάστημα την ίδια ερώτηση. Το ποιος θα αποφασίσει για το μέλλον μου είμαι εγώ, κανείς άλλος. Αν μου αρέσει να παίζω περισσότερο, θα το κάνω. Αν όχι, θα σταματήσω. Εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Τελεία. Νιώθω καλά, ως συνήθως. Άλλη μια μέρα που θα είμαι προετοιμασμένος, εγώ και οι συμπαίκτες μου.

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Κάνω ήδη μια έκκληση στους Πορτογάλους. Χθες όταν πήγα για ύπνο σκέφτηκα: Θα ήθελα να ξεκινήσει ο ύμνος, να σβήσει η μουσική και να τραγουδούσαμε όλοι μαζί, χωρίς μουσική.

Είμαι σίγουρος ότι αν είναι μαζί μας όπως την Πέμπτη θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Πορτογαλία».