Για να κάνει όμως το όραμά της πραγματικότητα, η επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίσει στα μάτια των καταναλωτών χρειάζεται φυσικά, εκτός από «φρέσκες» ιδέες και τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Τη λύση για τους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν “step-up” στην επιχείρησή τους, δίνει το SHOPFLIX.gr, το νέο μεγάλο «όνομα» στο ελληνικό e-commerce που έχει εγκαινιάσει μια νέα εποχή στις ηλεκτρονικές αγορές.

Στο marketplace του SHOPFLIX.gr το online shopping γίνεται ευκολότερο και διασκεδαστικότερο από πότε. Χιλιάδες προϊόντα, όλα επιλεγμένα με προσοχή και σε συνεργασία με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, καλύπτουν κυριολεκτικά όλες τις ανάγκες των καταναλωτών.

Αν είσαι όμως επαγγελματίας και θες να ανεβάσεις επίπεδο την επιχείρησή σου, ο δρόμος περνά και πάλι μέσα από το SHOPFLIX.gr. Περιηγήσου στο state-of-the-art marketplace και βρες όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σου μέσα από μια τεράστια συλλογή σε επαγγελματικά είδη, στις καλύτερες τιμές.

Αν δραστηριοποιείσαι στο χώρο του λιανεμπορίου, του τουρισμού, της εστίασης, της ιατρικής περίθαλψης και της αισθητικής το SHOPFLIX.gr είναι ο ιδανικός προορισμός. Δεν έχεις παρά να μπεις στο νέο marketplace και να κάνεις κλικ στην κατηγορία «Επαγγελματικά-B2B», όπου σε περιμένουν εκατοντάδες προτάσεις και προσφορές για εσένα και την επιχείρησή σου.

Ειδικότερα, θα βρεις ένα τεράστιο προϊοντικό κατάλογο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματικές κουζίνες, καφέ – μπαρ, ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, κομμωτήρια, barber shops, στούντιο νυχιών αλλά και για όλες τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου (barcode scanners, εκτυπωτές αποδείξεων, περιφερειακά & αξεσουάρ POS). Φυσικά, πέρα από τις πολυάριθμες διαθέσιμες επιλογές για κάθε μία από τις ειδικές κατηγορίες, στο SHOPFLIX.gr διατίθεται μια μεγάλη γκάμα διαφόρων ειδών, χρήσιμα για κάθε επαγγελματικό χώρο και γραφείο (κλιματιστικά, ανεμιστήρες, ψύκτρες, είδη καθαρισμού και πολλά άλλα).

Το SHOPFLIX.gr δεν ξεχωρίζει – έναντι των άλλων marketplaces – μόνο για την ποικιλία των επιλογών που προσφέρει στους επαγγελματίες αλλά για τη συνολική αγοραστική εμπειρία.

Με την εξυπηρέτηση των πελατών στον «πυρήνα» της φιλοσοφίας του, το SHOPFLIX.gr υπόσχεται μια 100% απρόσκοπτη διαδικασία αγορών από το πρώτο κλικ μέχρι τη στιγμή που τα προϊόντα θα έρθουν στην πόρτα σου.

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, έχοντας στη «φαρέτρα» της μια μακρά εμπειρία στο χώρο του λιανεμπορίου και των e-commerce υπηρεσιών, έχει φέρει νέα εποχή στον τρόπο λειτουργίας του σύγχρονου marketplace.

Οι άνθρωποι του SHOPFLIX.gr και το δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών, θέτοντας τον πελάτη σε πρώτο πλάνο, υπόσχονται ποιοτική εξυπηρέτηση σε όλα τα βήματα της αγοράς και για όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Μάλιστα, δεδομένου ότι η έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών, είναι το ίδιο – αν όχι περισσότερο – σημαντική για τις επιχειρήσεις, το SHOPFLIX.gr έχει μεριμνήσει ώστε να τηρείται ο χρόνος παράδοσης κατά γράμμα.

Για το λόγο αυτό, η πλατφόρμα έχει αποκλειστική συνεργασία με εταιρεία ταχυδιανομής, ενώ δεν είναι τυχαίο πως οι συνεργάτες του SHOPFLIX.gr φημίζονται για την αξιοπιστία στις παραδόσεις τους!

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της πλατφόρμας του SHOPFLIX.gr έρχεται να καλύψει ένα μόνιμο κενό στο χώρο του ελληνικού e-commerce και ταυτόχρονα ένα πάγιο αίτημα καταναλωτών και επαγγελματιών για ποικιλία προϊόντων, σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς τα… γνωστά προβλήματα που έχουμε έρθει όλοι κατά καιρούς αντιμέτωποι όταν θέλουμε να αγοράσουμε διαδικτυακά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για επιχειρήσεις, οι ανάγκες των οποίων για αξιόπιστο επαγγελματικό εξοπλισμό είναι μεγαλύτερες από ποτέ.