«Αγάπησα τo NFL και την καριέρα μου, τώρα ήρθε η ώρα να δώσω τον χρόνο και την ενέργειά μου σε άλλα πράγματα… Σας ευχαριστώ, Patriots Nation. Είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων και σας αγαπάω όλους» έγραψε ο Τομ Μπρέιντι στο Twitter, ανακοινώνοντας την 1η Φεβρουαρίου την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, έπειτα από 22 γεμάτα χρόνια καριέρας στο κορυφαίο πρωτάθλημα NFL (National Football League). Στα 44 του, ο αμερικανός κουόρτερμπακ των Tampa Bay Buccaneers – των «Πειρατών» της Φλόριντα – και θρύλος του American Football, χορτάτος από τίτλους και αναρίθμητα προσωπικά επιτεύγματα, αποφάσισε να αποσυρθεί.

Η είδηση, όπως ήταν λογικό, έκανε τον γύρο του κόσμου. Ομως, 40 ημέρες μετά τη – λιτή – ανακοίνωση για την απόσυρσή του, ο Τομ Μπρέιντι εκπλήσσει τους πάντες και δηλώνει ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση: «Αυτούς τους δύο τελευταίους μήνες συνειδητοποίησα ότι η θέση μου είναι ακόμη μέσα στο γήπεδο και όχι στην εξέδρα. Θα έρθει και αυτή η ώρα. Αλλά όχι τώρα. Αγαπάω τους συμπαίκτες και την οικογένεια που με υποστηρίζει. Κάνουν τα πάντα να είναι δυνατά. Επιστρέφω στην Τάμπα για την 23η σεζόν μου. Unfinished business».

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Μάνος Νομικός κάνει μια αναδρομή στη ζωή και στα επιτεύγματα του υπεραθλητή που αποτελεί την ενσάρκωση του American dream.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»