Με σβηστές τις… μηχανές και με τον Όλμο να βρίσκει δίχτυα στο φινάλε, η Ισπανία επικράτησε της Αλβανίας (2-1) σε φιλική αναμέτρηση στην Βαρκελώνη.

Ο Λουίς Ενρίκε είχε την ευκαιρία να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο αρκετούς νεαρούς παίκτες, με τον μέσο όρο της ενδεκάδες να είναι λίγο κάτω από τα 25 χρόνια.

Στο 7ο λεπτό ο Μπερίσα είπε όχι σε σουτ του Φεράν ενώ στο 20’ σταμάτησε εντυπωσιακά και το σουτ του Πέδρι.

Στο 56’ ο Μπαρέ πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 73’ ο κίπερ της Αλβανίας κατέβασε ρολά σε προσπάθεια του Φεράν. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Πίνο έβγαλε κάθετα στον Τόρες, που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι πανηγυρισμοί για τη «Φούρια Ρόχα» δεν κράτησαν πολύ, με τους Αλβανούς να βρίσκουν το γκολ της ισοφάρισης στο 85΄. Ο Τόρες με κεφαλιά προσπάθησε να γυρίσει στον Ραγιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ουζούνι κι έτσι ήρθες το 1-1. Η αρμάδα του Λουίς Ενρίκε χαμογέλασε στο 90’ , όταν ο Όλμο με φοβερό φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 2-1.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ραγιά, Αλόνσο (63’ Σολέρ), Έρικ Γκαρσία, Καρβαχάλ (72’ Αθπιλικουέτα), Πάου Τόρες, Σαράμπια (63’ Άλμπα), Ρόδρι, Πέδρι, Γκάβι (63’ Όλμο), Μοράτα (72’ Πίνο), Φεράν Τόρες

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Χισάι, Ντζιμσίτι, Κούμπουλα, Μπάλιου (84’ Ρόσι), Ισμαΐλι, Γκιάσουλα (61’ Ραμαντάνι), Λάτσι (78’ Ασλάνι), Μπαρέ, Τσικαλέσι (61’ Ουζούνι), Μπρόια (82’ Μανάι).