Ο Θάνος Λάμπρου, που εντυπωσίασε τους κριτές του «X Factor», μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την εμφάνισή του στο επιδραστικό μουσικό talent show του MEGA και το πάθος του για τη μουσική.

Ο ταλαντούχος 21χρονος ερμηνευτής και τραγουδοποιός είναι ενθουσιασμένος με την ανταπόκριση των κριτών και του κοινού: «Είμαι πάρα πολύ καλά, και ειδικά από την Κυριακή, που πέρασα στην επόμενη φάση του “X Factor”, ακόμα καλύτερα, γιατί έχει γίνει κάτι εξωπραγματικό για μένα. Προσπαθώ να ασχοληθώ με το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία και ήταν η πρώτη φορά που είδα να αναγνωρίζεται αυτό από περισσότερους ανθρώπους. Προσπαθούσα να φτάσω στα 10.000-20.000 views μόνος μου. Είναι περίεργο να μπαίνεις στο TikTok εννιά ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου και να βλέπεις 200 και 300 χιλιάδες views».

Για τα συναισθήματά του στις auditions του «X Factor» παραδέχτηκε: «Ήταν η μόνη φορά που δεν ένιωσα καθόλου άγχος, ίσως γιατί πήγα με άλλη ψυχολογία. Όλα κύλησαν από μόνα τους. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω την ενέργειά μου στη σκηνή».

Όταν άκουσε τον Χρήστο Μάστορα να του λέει ότι προβλέπει εκατομμύρια views και τελικό, ο Θάνος Λάμπρου ενθουσιάστηκε: «Αυτά δεν σου τα λένε κάθε μέρα. Δεν μπορούσα να κρατήσω τις εκφράσεις μου. Δεν ήξερα να κλάψω ή να γελάσω. Για μένα αυτό το πράγμα είναι η ζωή μου, είναι οι δικές μου πανελλήνιες».

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Στέλιος Ρόκκος τού φαινόταν ο πιο αυστηρός: «Όλους τους εκτιμώ αλλά δεν ήξερα τί με περιμένει!», αποκάλυψε ο νεαρός τραγουδιστής στο «MEGA Καλημέρα».

Μετά την προβολή της εμφάνισής του, οι οικείοι του ήταν ενθουσιασμένοι: «Στο σπίτι μου επικρατούσε χαμός, ήταν σαν να γινόταν ένα πάρτι. Εγώ το είχα ζήσει πριν 2 μήνες και δεν μου φαινόταν, τους είχα πει όμως ότι τα είχα πάει πολύ καλά».

Για την ενασχόλησή του με τη μουσική, ο Θάνος Λάμπρου ανέφερε: «Ο πατέρας μου με βοήθησε πάρα πολύ, ήμουν από μικρός μέσα στη μουσική, έκανα πιάνο και ήμουν αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Πιστεύω ότι ο πατέρας μου είχε διακρίνει το ταλέντο μου. Με πίεζαν από μικρό να ασχοληθώ με τη μουσική, να μάθω κλασικό πιάνο, είχαν δει ίσως κάτι».

Τέλος, υπογράμμισε πως το «X Factor» τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: «Γράφω μουσική και στίχους και έχω κυκλοφορήσει και δύο τραγούδια. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, προσπαθώ πολύ και το “X Factor” μου έδωσε τη μεγαλύτερή μου επιτυχία».

«X FACTOR»

Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 22:10

Και κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στο MEGA

#XFactorGR