Ο Ολυμπιακός έχει ζήσει πολλές σπουδαίες επιτυχίες στην πλούσια ιστορία του. Και ο Ερασιτέχνης σήμερα τιμά μια σημαντική επέτειο.

Σαν σήμερα, στις 21 Μαρτίου 2018, ο Θρύλος της Ευρώπης πέτυχε κάτι αξιοθαύμαστο. Το βόλεϊ του συλλόγου έζησε στιγμές μοναδικές.

Με διαφορά μόλις λίγων… λεπτών ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο διαδοχικές προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς τελικούς σε άνδρες και γυναίκες.

Αρχικά οι Ερυθρόλευκες νίκησαν με 3-0 σετ την Ντιναμό Κρασνοντάρ στη Ρωσία και λίγα λεπτά αργότερα οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το 2ο σετ που χρειάζονταν για να νικήσουν με 3-0 σετ τη Ρωσική Σουργκούτ στο κατάμεστο Ρέντη. Και όλα αυτά για το CEV Challenge Cup.

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και το σχετικό μήνυμα:

«Σαν σήμερα στις 21 Μαρτίου 2018 πανηγυρίσαμε με διαφορά λίγων λεπτών τις δυο προκρίσεις των τμημάτων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών στους ευρωπαϊκούς τελικούς του CEV Challenge Cup.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 3-0 σετ τη Ντιναμό Κρασνοντάρ στη Ρωσία στον επαναληπτικό της νίκης με 3-2 στον πρώτο ημιτελικό και λίγα λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούσαν το 2ο σετ που χρειάζονταν για να νικήσουν τελικά με 3-0 σετ τη Ρωσική Σουργκούτ στο κατάμεστο Ρέντη (0-3 είχαν επικρατήσει και στο πρώτο εκτός έδρας ματς).

Και ζήσαμε στιγμές μοναδικές…»