Με τρία επεισόδια έκανε πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου, στην πλατφόρμα Apple TV+, η νέα σειρά με τίτλο «WeCrashed», η οποία βασίζεται στο επιτυχημένο ομότιτλο podcast με θέμα την ιλιγγιώδη άνοδο και την εκκωφαντική πτώση της startup WeWork. Στην ενδιαφέρουσα τηλεοπτική παραγωγή πρωταγωνιστούν ο Τζάρεντ Λέτο και η Αν Χάθαγουεϊ, δύο σταρ με απροσδόκητα καλή χημεία στη μικρή οθόνη, οι οποίοι υποδύονται τον Ανταμ και τη Ρεμπέκα Νιούμαν, ένα ζευγάρι με απεριόριστη φιλοδοξία αλλά περιορισμένη επαφή με την πραγματικότητα.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Γιώργος Νάστος γράφει για τη ζωή τους.

Το 2018, για παράδειγμα, ο Νιούμαν ναύλωσε ένα ιδιωτικό τζετ Gulfstream G650 για να πετάξει στο Ισραήλ και εκείνος και οι φίλοι του κάπνιζαν μαριχουάνα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οταν έφτασαν στο Τελ Αβίβ, το προσωπικό του αεροσκάφους βρήκε ένα κουτί δημητριακών που ήταν γεμάτο με ινδική κάνναβη και έτσι ο πιλότος, φοβούμενος ότι θα μπορούσε να κατηγορηθεί από τις ισραηλινές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, αποφάσισε να γυρίσει πίσω στις ΗΠΑ, εγκαταλείποντας τον δισεκατομμυριούχο και την παρέα του.

Δεν ήταν λίγες και οι ατασθαλίες της συζύγου του Νιούμαν, της Ρεμπέκα Πάλτροου (πρόκειται για πρώτη εξαδέλφη της Γκουίνεθ Πάλτροου), η οποία εργαζόταν στη WeWork ως chief brand & impact officer. Η 44χρονη σήμερα γυναίκα μεγάλωσε σε εύπορη οικογένεια στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης, σπούδασε business και Βουδισμό στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Cornell και πήρε δίπλωμα ως δασκάλα γιόγκα. Ο,τι πρέπει για binge-watching. 

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»