Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προειδοποιώντας για τις ισχυρές χιονοπτώσεις που θα έρθουν το επόμενο τριήμερο και κυρίως θα εκδηλωθούν την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός θα αρχίζει να βελτιώνεται σημαντικά από την Πέμπτη, ενώ την 25η Μαρτίου η θερμοκρασία θα ανέβει σημαντικά.

Για την ακρίβεια ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει πως ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά την 25η Μαρτίου ενώ η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, από την Κυριακή 27 Μαρτίου ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση με βροχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου: 

«Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Όπως είχα αναφέρει και από την προηγούμενη εβδομάδα αν και το κρύο θα διατηρηθεί και τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, από την Πέμπτη και κυριώς την 25η Μαρτίου ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητότατη άνοδο και στα ηπειρωτικά πεδινά το μεσημερί θα αγγίξει και τους 20 με 22 βαθμούς με εξασθενημένους γενικά τους ανέμους.

Νέα αλλαγή του καιρού αναμένεται να κατά πάσα πιθανότητα προκύψει απο την Κυριακή 27 Μαρτίου στη δυτική Ελλάδα με νοτιάδες όμως και κάποιες βροχές, που θα δούμε τις επόμενες ημέρες πόσο αξιόλογες θα είναι! Ραντεβού λοιπόν από αύριο στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 για περισσοτερες λεπτομέρειες!

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»