Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Κυριακής (20/3, 15:30) τον ΠΑΣ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή μεταξύ άλλων τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τη ρεβάνς με την Αταλάντα (24/2).

Στην αποστολή βρίσκεται επίσης ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος χθες είχε ανακοινωθεί στην αντίστοιχη της Β’ ομάδας, αλλά λόγω των πολλών απουσιών επέστρεψε στην πρώτη ομάδα και βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Φορτούνης, Λόπες, Κούντε, Μασούρας και Βρουσάι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 15:30, novasports prime) για τη 2η αγωνιστική των Playoffs Super League – Interwetten, πραγματοποίησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την πόλη των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Παπαδούδης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.