Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική αγορά, το shopflix.gr άνοιξε και… παίζει μπάλα σε όλη την Ελλάδα! Πρώτος σκόρερ στις online αγορές.

Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ιωνικός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΣ Λαμία και Ολυμπιακός παίζουν με το shopflix.gr και συμμετέχουν στο παιχνίδι της καλύτερης καταναλωτικής εμπειρίας που είχατε ποτέ!

Το SHOPFLIX.gr βρίσκεται σε κάθε μέρος στην Ελλάδα, και πλέον ως επίσημος χορηγός θα υπάρχει στις ενδυμασίες των αθλητών για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου της φετινής χρονιάς αλλά και στα γήπεδα όλης της χώρας.

Με ένα κλικ, αναρίθμητα αγαθά στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα!

Βάλτε γκολ στον τρόπο που ψωνίζετε, με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα!

Το #shopflixgr είναι εδώ!

Από ομάδα σε ομάδα, έτσι δημιουργήθηκε και έτσι λειτουργεί το SHOPFLIX.gr. H «ψυχή» του είναι μια δυναμική ομάδα ταλαντούχων Ελλήνων τεχνικών, experts πωλήσεων, content creators και πολλών ακόμα, που τόλμησαν να σχεδιάσουν μια δυναμικά εξελισσόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, με άπειρες επιλογές, θέτοντας ως επίκεντρο τον πελάτη και στόχο την πανελλαδική κάλυψη.

Για αυτό τον λόγο, αποφασίζουμε να στηρίξουμε τις ομάδες όλων μας πανελλαδικά.

«Βάλτε γκολ στον τρόπο που ψωνίζετε»

«Βάλτε γκολ στον τρόπο που ψωνίζετε, με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα», μότο που ταιριάζει απόλυτα με τη φράση-ταυτότητα του SHOPFLIX.gr ως «το Marketplace όλης της Ελλάδας».

Με στόχο οι ηλεκτρονικές αγορές να γίνονται εύκολα, απλά και άμεσα το Shopflix.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει μια δυναμικά εξελισσόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών η οποία περιλαμβάνει από smartphone, laptop, κονσόλες και αξεσουάρ, μέχρι χιλιάδες βιβλία, παιχνίδια, είδη προσωπικής φροντίδας, υγείας και ομορφιάς, βρεφικά προϊόντα, είδη για το σπίτι ακόμα και είδη για κατοικίδια ή προϊόντα για hobbies όλων των ειδών.

Το φιλόδοξο εγχείρημα ξεκίνησε να αναπτύσσεται μέσα στο 2021 με σκοπό να δώσει λύσεις σε καταναλωτές και συνεργάτες που εδράζονται ακόμα και στο πιο μακρινό μέρος της χώρας.

Ήδη στο ξεκίνημά του το SHOPFLIX.gr συνεργάζεται με δεκάδες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, οι οποίες είναι προσεκτικά επιλεγμένες ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών.

Με τη νέα χορηγική συνεργασία με 10 ομάδες της Super League, να επιβεβαιώνει ότι το Marketplace όλης της Ελλάδας… πρώτος σκόρερ στις online αγορές.