Στο τελικό της στάδιο φαίνεται πως βρίσκεται η πώληση της Τσέλσι. Ή μάλλον, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η υπόθεση βρίσκεται ένα βήμα πριν φτάσουν όλες οι επίσημες προτάσεις από τους υποψήφιους αγοραστές του συλλόγου.

Και μάλιστα, όπως αναφέρει το Goal.com, ήδη στο στρατόπεδο των «μπλε» έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα και να αφήσουν πίσω τους την περίοδο που διανύουν τώρα η οποία πρόκειται και για την πιο δύσκολη της σύγχρονης ιστορίας τους.

Οι άνθρωποι της Τσέλσι βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα σε συνεχή επικοινωνία με τη κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και συζητάνε μαζί για την πώληση της ομάδας, καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν η υπόθεση να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.

Μάλιστα, στο στρατόπεδο της Τσέλσι ευελπιστούν να έχει περάσει η ομάδα σε νέα χέρια μετά την ερχόμενη διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων, ενώ δεν αποκλείεται ο επόμενος εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ (2/4) να γίνει υπό κανονικές συνθήκες και χωρίς τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση, μετά τις κυρώσεις κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.