Τρεις μέρες πριν την συμπλήρωση των πρώτων εκατό ημερών στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα καλέσει τα στελέχη του κόμματος να ξεκινήσουν κάθοδο στους πολίτες με στόχο την συσπείρωση των παραδοσιακών αλλά και νέων ακροατηρίων του κόμματος.

Κατα τη συνεδρίαση ο κ Ανδρουλακης  αναμένεται να περιγράψει τα  επόμενα ορόσημα, όπως είναι η ανακοίνωση της επιτροπής αυτό-οργάνωσης, η ανάδειξη  του ψηφιακού κόμματος και το συνέδριο του κομματος που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελη Μαΐου η αρχες Ιουνίου.

Στόχος είναι να διαμορφωθεί ένας χάρτης γεγονότων ως τα τέλη της Άνοιξης και τις αρχές του καλοκαιριού με προγραμματικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα ώστε να συνδιαμορφωθούν τα προγραμματικά προτάγματα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Θεματικές ενότητες όπως είναι η ενέργεια, η υγεία, το αγροτικό μοντέλο, η διαφάνεια, η οικονομία κτλ θα φιλοξενηθούν σε πρωτεύουσες νομών αλλά και σε περιοχές του λεκανοπεδίου.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην πολιτική του στόχευση όπως συχνά αναφέρει «δεν φιλοδοξούμε να είμαστε μόνιμα στην αντιπολίτευση. Φιλοδοξούμε να γίνουμε κυβέρνηση και να υλοποιήσουμε τη σοσιαλδημοκρατική πολιτική μας».

Ενδιαφέρον  είχε η αναφορά στα οικονομικά του κομματος σε πρόσφατη συνέντευξη τους στη LIFO. Ο κ Ανδρουλακης δεσμεύεται ότι όλες οι δαπάνες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα αναρτώνται στο διαδίκτυο. «Τα κόμματα χρηματοδοτούνται από τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι πρέπει να βλέπουν πού πάνε οι φόροι τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, Τετάρτη, ο κ. Ανδρουλάκης θα μετέχει στην τηλεδιάσκεψη των ευρωπαίων σοσιαλιστών (PES), για την Ουκρανία. Εκεί θα συμμετέχουν οι πρωθυπουργοί της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Σουηδίας.  Στην εν λόγω τηλεδιάσκεψη δεν θα μετέχει ως παρατηρητής ο κ. Τσίπρας.