Τα εστιατόρια με αστέρια Michelin γοητεύουν πάντα τον επιφανή κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι. Προσωπικά θεωρώ ότι αρκετές φορές το φαγητό στα γαλλικά εστιατόρια είναι ευφάνταστο, «ιδιαίτερο», αρκετά όμως βαρύ για… λεπτεπίλεπτα στομαχάκια, όπως π.χ. αυτό της supermodel Τζίτζι Χαντίντ.

Η sexy Τζίτζι διατηρεί φιλία χρόνων με το ζεύγος Πινό, που και αυτό εδώ το καλοκαίρι (όπως πέρυσι για μεγάλο διάστημα) θα είναι στην Πάρο. Γαλάζια, λευκά και χρυσαφένια χρώματα όπως οι θάλασσες, τα σπιτάκια με τους περιστερώνες, ο ήλιος που πέφτει πάνω στις παραλίες μας.

Η Ελλάδα στο επίκεντρο και πάλι καθώς διεθνείς προσωπικότητες επιθυμούν ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών άλλων να περάσουν τις διακοπές τους στην πατρίδα μας.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα μαγική, έλεγε διαμαντοφόρος καλεσμένη σε private dinner με τη Maria-Cristina Lomanto, από τις πλέον ισχυρές προσωπικότητες στο fashion world στη Γαλλία, να συμφωνεί μαζί της.

Η Μαργαρίτα Σφέτσα και η CEO του κορυφαίου οίκου παπουτσιών Roger Vivier Maria-Cristina Lomanto στο Παρίσι

Η Maria-Cristina, CEO του κορυφαίου οίκου παπουτσιών Roger Vivier (πρώην CEO στη Miu-Miu), ρώτησε τη διευθύντρια του BHMAgazino Μαργαρίτα Σφέτσα πώς πάνε επιχειρηματικά τα πράγματα στην Ελλάδα.

Εμφανώς ικανοποιημένη με τη θετική απάντηση, την πληροφόρησε ότι το πρώην top model Ινές ντε λα Φρενσάζ δουλεύει ακόμα στον οίκο Vivier ως στέλεχος πλέον.

Τα Roger Vivier, που θεωρούνται πάντα top, είχε φορέσει η βασίλισσα Ελισάβετ στη στέψη της…