Η Formula 1 επιστρέφει αυτή την Κυριακή στην πίστα του Μπαχρέιν, επιθυμώντας για μια ακόμα φορά να χαρίσει ένα κινηματογραφικού τύπου θέαμα στους φανατικούς θαυμαστές του αθλήματος.

Το «BHMAGAZINO» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την πίστα του Μπαχρέιν και τη νέα γενιά ταλαντούχων πιλότων οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του αθλήματος.

Το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα του παγκόσμιου αθλητισμού είναι εδώ, έρχεται για 73η σεζόν σε μια καθοριστική χρονιά που περιλαμβάνει μείζονες αλλαγές στα μονοθέσια, κόντρες μεταξύ δύο κορυφαίων κατασκευαστών, καινούργιους κανόνες και τις αποφάσεις γύρω από τους Ρώσους επιχειρηματίες που υπήρξαν χρηματοδότες.

Ξεφυλλίστε το «BHMAGAZINO» και … χαθείτε στον εκρηκτικό κόσμο του Grand Prix που θα συνεχίσει να σας χαρίζει μεγάλες συγκινήσεις.

Στο τεύχος αυτής της Κυριακής, μπορείτε να διαβάσετε θέματα άκρως ενδιαφέροντα γύρω από τις εικαστικές τέχνες, τα βιβλία, τις επιχειρήσεις, ξεναγήσεις σε μυθικά σπίτια σημαντικών φιλελλήνων, stories γύρω από επιχειρηματίες που συγκεντρώνουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ταξίδια, κ.ά.

Το «BHMAGAZINO» σας οδηγεί πάντα σε δρόμους μαγικούς. Όπως μόνο εκείνο ξέρει…

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25 (Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου, Oυμπέρτο Εκο, Εικαστικές Τέχνες #2€1,50 «Kιβωτός»: €0,75 )