Το καλοκαίρι που μας πέρασε αρκετά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, προσγειώθηκαν στο Παρίσι με σκοπό να ντυθούν στα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η παρουσία των Λιονέλ Μέσι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Σέρχιο Ραμός, σε συνδυασμό με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ δημιουργούσε αρκετές προσδοκίες για ένα από τα πιο ποιοτικά και πλούσια ρόστερ που είχε δει ποτέ ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης.

Ωστόσο όλα αυτά ανατράπηκαν, πριν από λίγα βραδιά με τους Παριζιάνους να γνωρίζουν τον απόκλεισμο στην φάση των «16» από την Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα το όνειρο της κατάκτησης του Champions League να «πετά» μακριά για ακόμη μια χρονιά.

Όπως είναι λογικό η αποτυχία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει φέρει μεγάλη εσωστρέφεια και γκρίνια στο εσωτερικό των Γάλλων, με αρκετά από τα αστέρια της να βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα γαλλικά δημοσιεύματα, ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Λιονέλ Μέσι με τον Κιλιάν Εμπαπέ με τους δύο σουπερ σταρ των Παριζιάνων να εμφανίζονται αρκετά απογοητευμένοι με την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στη σεζόν.

«Όποιος θεωρεί ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι χαρούμενος στην Παρί ψεύδεται και όσον αφορά στον Μπαπέ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπογράψει οτιδήποτε, θέλει να φύγει. Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στα αφεντικά από το Κατάρ», αναφέρουν χαρακτηριστικά.