Τα πλέι οφ της Super League αρχίζουν και ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το… δεξί στο τελευταίο κομμάτι του φετινού πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Κυριακής (13/3, 19:00) θα υποδεχθούν τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Του 3ου συνεχόμενου και συνολικά 47ου στην ιστορία τους.

Στο παιχνίδι με τον Αρη ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει οι παίκτες του να τα δώσουν όλα από το πρώτο λεπτό και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδραση στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ιβηρας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει τους Ερυθρόλευκους με τους λεγόμενους βασικούς, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα της άμυνας. Στο κέντρο θα επιστρέψει ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του έναν εκ των Μανωλά ή Σισέ.

Στα χαφ θα βρίσκονται πιθανότατα οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά, με τους Αγκιμπού Καμαρά και Μπουχαλάκη να διεκδικούν μια θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί, ο οποίος στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επέστρεψε στα γκολ και έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Στα αριστερά και δεξιά του Μαροκινού επιθετικού είναι πιθανό να δούμε τους Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκες, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης στα χαφ δίπλα στους Μαντί Καμαρά και Γιαν Εμβιλά και να παίξει στα άκρα ο Αγκιμπού Καμαρά.

Ολα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να κυριαρχήσουν από την αρχή, φτάνοντας σε μια επιβλητική εμφάνιση, που θα βοηθήσει την ομάδα να ξεκινήσει με νίκη τα πλέι οφ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε την κανονική διάρκεια της Super League, έχοντας μαζέψει 65 βαθμούς, με τους Ερυθρόλευκους να μπαίνουν στην τελική ευθεία με διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά στην πρεμιέρα των πλέι οφ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 21:30 (13/3).