Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους οι δύο άντρες και η γυναίκα που κατηγορούνται για την απαγωγή του 41 ετών επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, που ξεκίνησαν τις απολογίες τους το πρωί της Πέμπτης, είναι αντιμέτωποι με σωρεία αδικημάτων, όπως αυτά της αρπαγής, εκβίασης, ληστείας κ.ά. που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους, αφορούν δράση εγκληματικής οργάνωσης που είχαν συστήσει.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, αρχηγός της οργάνωσης φέρεται να είναι ο ένας εκ των δύο αντρών κατηγορουμένων, 34 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει υποστηρίξει πως εντόπισε τον επιχειρηματία από αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις οποίες κατάλαβε ότι είναι εύρωστος οικονομικά.

Ενώπιον του ανακριτή τόσο ο 34χρονος όσο και ο έτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση άντρας, 41 ετών, φέρονται να παραδέχθηκαν τη συμμετοχή τους στην απαγωγή του επιχειρηματία Αντίθετα η συγκατηγορούμενη τους, 39 ετών, φέρεται να αρνήθηκε όσα της καταλογίζονται, ισχυριζόμενη πως δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης παρέμεινε στα χέρια των απαγωγέων του επί 65 ημέρες και απελευθερώθηκε την περασμένη εβδομάδα, αφού οι οικείοι του κατέβαλαν στους δράστες ποσό 800 χιλιάδων ευρώ.