Επτά άτομα προσπαθούν να εντοπίσουν οι αρχές, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της οικιακής βοηθού στην Κηφισιά, που φωτογράφιζε γυμνά τα ανήλικα παιδάκια που πρόσεχε και στη συνέχεια πουλούσε τις φωτογραφίες τους σε παιδόφιλους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η οικιακή βοηθός φέρεται να έστελνε τις φωτογραφίες με τα ανήλικα παιδιά σε τουλάχιστον επτά άτομα, μέσω της εφαρμογής Messenger.

Οι γονείς αυτοί, εμπιστεύτηκαν τη φροντίδα των παιδιών τους σε μια 28χρονη γυναίκα από το Νεπάλ. Ξεγελάστηκαν από την προσιτή φυσιογνωμία της και πείστηκαν να την προσλάβουν ως εσωτερική στο σπίτι τους.

Εκείνη όμως, τους πρόδωσε, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Έγδυνε τα παιδάκια τους, ένα κοριτσάκι δύο και ένα αγοράκι τριών ετών, τα τραβούσε φωτογραφίες, κι ύστερα, όπως φαίνεται, τις έστελνε, μέσω εφαρμογής σε τρίτους.

Ο πατέρας των παιδιών ήταν αυτός που είδε τις φωτογραφίες στο κινητό της και δίχως να χάσει ούτε λεπτό, ενημέρωσε την αστυνομία για να την συλλάβουν. Την υποψιαζόταν για κλοπή, όμως, αυτό που τελικά, ανακάλυψε, ήταν η απόλυτη φρίκη. Η γυναίκα που είχαν προσλάβει ένα μήνα πριν, που ζούσε στο σπίτι τους, ανάμεσά τους, φέρεται να είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Διακινούσε τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο

Η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά τα φωτογράφιζε… για πλάκα. Με μια πρώτη έρευνα ωστόσο, οι έμπειροι αξιωματικοί, διαπίστωσαν ότι τις είχε στείλει αρκετές φορές, σε διάφορους χρήστες του διαδικτύου. Όπως είναι επόμενο, οι χρήστες αυτοί βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο των ερευνών, όπως και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο ελέγχεται διεξοδικά.

Για τους αστυνομικούς, η σύλληψη της 28χρονης είναι η αρχή για να ξετυλίξουν το κουβάρι ενός διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, γι’ αυτό και εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια τα ηλεκτρονικά ίχνη της, κάθε ανάρτηση, μήνυμα, συνομιλία, αναζήτησή της στο διαδίκτυο. Παράλληλα, όμως, ερευνούν το πού εργαζόταν πριν την οικογένεια στη Κηφισιά, η οποία ξεσκέπασε την ανατριχιαστική δράση της.

Η οικιακή βοηθός ωστόσο, φαίνεται πως είχε και… «μακρύ» χέρι, μιας και φέρεται, μία ημέρα πριν συλληφθεί, να είχε κλέψει από τη τσάντα της μητέρας των παιδιών ένα ακριβό ρολόι και μετρητά, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.