Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Superleague, με τους ερυθρόλευκους να τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Πέρασαν σαράντα μέρες από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη και οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Oι παίκτες των ερυθρολεύκων πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη πήγαν όλοι μαζί προς την πλακέτα που βρίσκεται στο γήπεδο και άφησαν από ένα λουλούδι για να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη Καμπανού που έπεσε θύμα της  οπαδικής βίας. Αξίζει να σημειωθεί πως αντιπροσωπία του Ολυμπιακού βρέθηκε και το πρωί στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης και άφησαν ένα λουλούδι στην μνήμη του.

Μάλιστα στο Κλεάνθης Βικελίδης πάνω από την πλακέτα που υπάρχει στην μνήμη του Άλκη βρίσκεται και το όμορφο πανό που είχαν φτιάξει οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού με τον Τίτορμο να κρατάει στα χέρια του τον Άλκη.

Δείτε εδώ τις σχετικές φωτογραφίες: