Δυο άνδρες και μία γυναίκα έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ ως ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για δύο άνδρες 41 και 34 ετών και μία γυναίκα 39 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και ανακρίνονται από τις αρχές.

Εξετάζεται σοβαρά η συμμετοχή τους στην απαγωγή του επιχειρηματία τον οποίο άφησαν ελεύθερο το πρωί της Παρασκευής μετά από 70 ημέρες ομηρίας και ποιος ο ρόλος τους σε αυτή.

Ολο αυτό το διάστημα των 70 ημερών που κράτησε η απαγωγή του επιχειρηματία οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στα ίχνη των δραστών.

Άρχισαν λοιπόν να κολλάνε τα κομμάτια του παζλ και 24 ώρες μετά την απελευθέρωση του Κυπαρίσση ήρθε η προσαγωγή των τριών ατόμων γεγονός που φανερώνει ότι ίσως βρισκόμαστε κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Σοκ όλη η φάση»

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της περιπέτειας δύο μηνών που έζησε με την απαγωγή του.

«Είναι σοκ όλη αυτή η φάση. Ήμουν σε ένα δωμάτιο τόσο καιρό» είπε ο 40χρονος.

«Μου είπαν “κατέβα κάτω”, μου έβαλαν χειροπέδες και μου φόρεσαν κουκούλα πριν με βάλουν στο αυτοκίνητο», περιέγραψε για τη στιγμή της απαγωγής του, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

«Μιλούσαν καθαρά ελληνικά οι απαγωγείς. Πρώτη μέρα βγήκα στον ήλιο και τον αέρα. Χρειάζομαι χρόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων.