Να δώσει συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα θέλει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει δύσκολη αποστολή απόψε (21:45, Novasports Prime) στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν για την 28η αγωνιστική της Euroleague, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον κρατήσει γερά στο «κόλπο» για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός της πρώτης τετράδας και θέλουν τη νίκη για να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να τερματίσουν μέσα στις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μάλιστα να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Η Μπάγερν από την άλλη μπορεί να βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο το κίνητρο έχει ανέβει σε μεγάλο βαθμό, καθώς μετά την αποβολή των ρωσικών ομάδων έχει ανέβει στην 6η θέση και μπορεί ακόμα και να διεκδικεί και πλεονέκτημα έδρας, έτσι όπως έχει προκύψει η βαθμολογία.

Λίγο νωρίτερα (21:00), ο Παναθηναϊκός των πολλών και γνωστών απουσιών υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους «πράσινους». Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς για άλλη μια φορά έμειναν εκτός οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Στέφαν Γιόβιτς, οι οποίοι παραμένουν οι μεγάλοι «πονοκέφαλοι» του Έλληνα τεχνικού του «τριφυλλιού».

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται στα χαμηλά, θα έχει στη διάθεση του κόντρα στην ισχυρή και 3η Αρμάνι στη βαθμολογία, τους Μποχωρίδη και Ουάιτ οι οποίοι μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους, δίνοντας έτσι μία ανάσα στον Δημήτρη Πρίφτη που τις τελευταίες εβδομάδες έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα απουσιών.