Σε εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον δράστη της άγριας δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη με τα αρχικά Δ.Β που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία των γονιών και των δύο παιδιών της οικογένειας.

Πρόκειται για γείτονα της οικογένειας. Ένας άνθρωπος «σκληρός» και «ιδιόρρυθμος», όπως τον χαρακτηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίου κάνουν λόγο για έναν άνδρα ο οποίος προκαλούσε συχνά προβλήματα και επιδείκνυε πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Αιτία θανάτου των παιδιών η ασφυξία

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης επί ώρες καθάριζε το σπίτι με το λάστιχο και με χλωρίνη προκειμένου να εξαφανίσει τα στοιχεία και εν συνεχεία να πει ότι αυτοί έφυγαν για Αλβανία.

Στη συνέχεια προσπάθησε να τους τυλίξει και να τους κάνει πακέτο.