Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει ανησυχήσει τους πάντες. Ακόμα και αυτή την «πτωχή» (όσο αφορά τον… εγκέφαλό της και ουχί τα περιουσιακά της στοιχεία) Εσθήρ. Η παιδική μου φίλη, η οποία όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Κίεβο (οι πολίτες το εγκαταλείπουν συνέχεια λόγω των ισχυρών βομβαρδισμών) είχε ξεσηκώσει την καινούργια, υπερπολυτελή boutique Chanel, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Ενα μικρό κρυστάλλινο δάκρυ, που μοιάζει με τα διαμάντια του David Webb, πέφτει πάνω στα τσαγερά με τις μπάμπουσκες. Προσπαθεί να έρθει σε τηλεφωνική επαφή με τη ρωσικής καταγωγής, στενή της φίλη Ντάσα Ζούκοβα, σύζυγο του δικού μας Σταύρου Νιάρχου junior. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εφικτό.

Η Ντάσα, η οποία την ξεναγούσε στη Μόσχα και στην προσωπική της, άκρως επιτυχημένη γκαλερί «Garage», βρίσκεται πάντα τέτοια εποχή στο ήρεμο (οι «ορδές» των επισκεπτών φθάνουν τα Χριστούγεννα) St Moritz. Κατεβάζει το ακουστικό του κινητού της «τυλιγμένο» στα ροζ κρύσταλλα ενός λαγού… Playboy. Σκέφτομαι τις σταγόνες ενός πολύτιμου ροζέ, έτσι όπως «έπεφταν» σε ένα Baccarat ποτήρι.

Ο διάσημος σκηνοθέτης Μπομπ Γουίλσον εμφανίστηκε στο private dinner «αγκαλιά» με το BHMAgazino. O top σκηνοθέτης και εικαστικός λατρεύει το περιοδικό του «Βήματος» που τον φιλοξένησε στο εξώφυλλό του πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Γουίλσον, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για τον «Οθέλλο» στην Εθνική Λυρική Σκηνή, ήταν προσκεκλημένος σε ένα μικρό, low profile δείπνο στην οικία του Ριάντ και της Ράνα Ζέιν. Ενα dinner μόνο με τον Μπομπ και την οικογένεια…