To BulletTrain αναμένεται να είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά θρίλερ της χρονιάς και είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία που ασχολείται με  μυθιστόρημα του Ιάπωνα συγγραφέα Κοτάρο Ισάκα.

Με ηγέτη τον Μπραντ Πιτ, το πολύ δυνατό καστ περιλαμβάνει εκτός άλλων τους άντρα Μπούλοκ, Μάικλ Σάνον και Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.

Oσο για τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Λιτς, είναι γνωστός για τον δυναμικό χειρισμό περιπετειών δράση όπως το «AtomicBlonde», το «Deadpool 2» και το «Fast & Furious: Hobbs & Shaw».

ιστορία βιβλίου και ταινίας τοποθετείται μέσα σε ένα τρένο – σφαίρα (Bullet Train) όπως αποκαλείται στην Ιαπωνία το δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής ταχύτητας, Shinkansen, το οποίο αρχικά κατασκευάστηκε για να συνδέσει μακρινές ιαπωνικές περιοχές με το Τόκιο, την πρωτεύουσα, βοηθώντας έτσι την οικονομική ανάπτυξή τους. Κι εκεί, υπάρχουν αρκετοί δολοφόνοι που «αλληλοτρώγονται» με έπαθλο ένα πολύτιμο βαλιτσακι.

Περισσότερα σε λίγο καιρό και επί της μεγάλης οθόνης. Προς το παρόν μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ της ταινίας «Bullet Train» που παραχώρησε κατ’ αποκλειστικότητα στο www.tovima.gr η εταιρία διανομής της ταινίας στην Ελλάδα, FeelgoodEntertainment.