Στη μέση της βαθμολογίας και χωρίς να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για πλέι οφ, Παναιτωλικός και Βόλος έπαιξαν χωρίς άγχος στο Αγρίνιο και έμειναν στο 0-0. Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στη νίκη.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς όταν στο 10′ ο Νταγκό έκανε ωραία κίνηση κι έδωσε στον Μεντόσα που σούταρε έξω. Στο 17ο λεπτό ο Καρέλης είχε μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι τρία λεπτά μετά σε μαρκάρισμα πάνω στον Έλληνα επιθετικό, αλλά δεν δόθηκε κάτι. Στο 41′ ο Παναιτωλικός έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Νταγκό από κόρνερ του Μεντόσα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο παντελώς ακίνδυνος Βόλος, μπήκε κάπως πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε με τον Φαν Βέερτ στο 50′ ενώ είκοσι λεπτά μετά ο Κλέιμαν έσωσε εντυπωσιακά σε προσπάθεια του Ντουάρτε. Στις καθυστερήσεις ο Βόλος είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να κλέψει το ματς, αλλά ο Φαν Βέερτ σημάδεψε το δοκάρι του Ανέστη και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μάρτενσον, Μεντόσα(83′ Βέργος), Χουχούμης, Μαλής, Κορνέλιους, Καρέλης, Λάρσον, Φλόρες, Νταγκό(71′ Ντίας), Μόρσεϊ(33′ Ντουάρτε)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκουλέν, Πουρίτα(46′ Ρεγκατεν), Σοάρες, Τσοκάνης, Ορός(82′ Νίνης), Φερνάντες, Κορέα(46′ Μπαρτόλο), Φαν Βέερτ.