Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (27/2, 19:30), για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Νιόπλιας, δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αυριανή αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει στο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους, όπως επίσης και τον Χουάν Νέιρα, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Γιον Τοράλ και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και στη συνέχεια έκαναν ατομικό πρόγραμμα, οι Μιγκέλ Μεγιάδο και Λουίς Φελίπε, που ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά και ο Λουκ Καστάνιος, που έχει πάρει άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Στις επιλογές του Νιόπλια δεν βρίσκονται επίσης οι Βασίλης Σηφάκης και Δημήτρης Σωτηρίου. Αντίθετα, στην αποστολή είναι για πρώτη φορά ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Μανδάς, Weiss, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπουζούκης, Στάικος, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδης.

Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει το απόγευμα από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας (28/2).