Ακόμα μια σορός βρέθηκε στο Euroferry Olympia από τους διασώστες. Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό που βρίσκεται στο εσωτερικό του πλοίου.

Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό που βρίσκεται στο εσωτερικό του πλοίου.

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο πλοίο ανήλθε στους 3, ενώ οι διασωθέντες στους 281. Αυτή τη στιγμή αγνοούνται ακόμα 8 άτομα.

Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζεται, ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος νέας αναπύρωσης της φωτιάς.

Χθες εντοπίστηκε νεκρό άλλο ένα άτομο. Εκείνο το  πτώμα βρέθηκε στο δεύτερο γκαράζ του πλοίου στο οποίο είχε βρεθεί και το πρώτο απανθρακωμένο πτώμα. Το απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο.

Υπενθυμίζεται πως το πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε την Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.