Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις περιελάμβανε το σημερινό (23/2) πρόγραμμα της Superleague, με τις «μάχες» για την είσοδο στα play-offs, αλλά και για την παραμονή να συνεχίζονται, λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Ο Άρης έχοντας τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο του για πρώτη φορά, νίκησε τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ανέβηκε στους 33 βαθμούς, κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες του για να μπει στην πρώτη εξάδα, ενώ οι Περιστεριώτες, δεν μπορούν να… ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση, έχοντας 17 πόντους.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στη Λαμία, στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στα play-offs πρωταθλήματος, με τους Αρκάδες να ανεβαίνουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 35 βαθμούς. Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» υπέστησαν την πέμπτη συνεχόμενη ήττα τους και παραμένουν 12οι με 18 πόντους.

Τέλος, ο Ιωνικός με μια εντυπωσιακή εμφάνιση επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης, φτάνοντας έτσι σε ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» για τη μάχη της παραμονής. Το σύνολο του Δημήτρη Σπανού έφτασε στους 25 πόντους, όντας στην 11η θέση, ενώ η Ελαφρά Ταξιαρχία παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία:

*Εκκρεμή η απόφαση για το -6 που έχει επιβληθεί στον Άρη