Συνεχίζει να προκαλεί ερωτήματα ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα περίπου 32 μηνών. Με τον ταξίαρχο Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμο πρόεδρο των αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο, να μιλά για εγκληματική ενέργεια και να ζητεί τη σύλληψη των δραστών, τόσο οι γονείς των τριών αγγελουδιών που χάθηκαν όσο και το πανελλήνιο ζητούν ένα πράγμα: Να μαθευτεί όλη η αλήθεια για τα τρία παιδιά που έσβησαν.

Οι γονείς ήδη έχουν δώσει συνεντεύξεις, ζητώντας να μάθουν τι τελικά συνέβη, ενώ με ανακοινώσεις τους έχουν επανειλημμένα ζητήσει να μην υπάρξει στοχοποίησή τους.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τις τελευταίες ώρες αναρτήσεις της μητέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες προβληματίζουν.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, τον Δεκέμβριο του 2019 η μητέρα των τριών παιδιών, μέσω ανάρτησής της, επέκρινε -αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα και για εγκληματική ενέργεια- γονείς για τον θάνατο ενός παιδιού 2,5 ετών, το οποίο είχε βρεθεί νεκρό σε αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι του.

Η ίδια απέδιδε στους συγγενείς του παιδιού αμέλεια στην επιτήρηση του παιδιού.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να γίνει σύνδεση μεταξύ των δύο περιστατικών, ωστόσο η απορία που γεννάται είναι γιατί στην Ίριδα, σύμφωνα με τις καταθέσεις της αδερφής της μητέρας, η 33χρονη έβαλε πιπίλα στο μωρό για τελευταία φορά στις 2:30 το βράδυ και στη συνέχεια το άφησε ώρες χωρίς επιτήρηση.

Η ίδια έστειλε, περί τις 11:30 το επόμενο πρωί, την αδερφή της να δει το μωρό, η οποία σημειωτέον το εντόπισε νεκρό στο κρεβατάκι του.