Η Αθήνα, από τις αστραποβόλες κορυφές των βορείων προαστίων (εκεί όπου οι προσκεκλημένοι γνωστοί chef όπως έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα ετοιμάζουν μικρά ιδιωτικά γεύματα) μέχρι το κέντρο (η ιστορική Ράτκα παραμένει σταθερή αξία με γεμάτα τραπέζια και αυτούς που ξέρουν τους «ιδιαίτερους κώδικες» να παραγγέλνουν την περίφημη πάστα μόκα πριν φθάσουν στο μαγαζί, αφού εξαντλείται γρήγορα) και τα νότια προάστια (το private dinner σε mansion της περιοχής μετά την πρεμιέρα του «Οθέλλου» για τον Μπομπ Γουίλσον έχει δημιουργήσει έναν μικρό πανικό, αφού οι καλεσμένοι μετά από επιθυμία του αμερικανού σκηνοθέτη θα είναι ελάχιστοι), μοιάζει μελαγχολική.

Τα μεγάλα κοινωνικά γεγονότα δεν υπάρχουν ακόμα σε κανέναν χάρτη. Οι εξορμήσεις στο εξωτερικό όμως, ιδιαίτερα τώρα με κάποια καρναβάλια όπως το εκπληκτικό Carnival of Venice να γίνονται σε μικρή έκταση, είναι απαραίτητες.

Το Καρναβάλι της Βενετίας, που ξεκίνησε τον 11ο αιώνα, γοητεύει τον κ. Κουλουμπρή. Ο μεγαλοεφοπλιστής διαθέτει προσωπικό μακιγιέρ και ενδυματολόγο για μια special μασκέ εμφάνιση στα big parties, όπως και πεπειραμένο πιλότο για να τον οδηγήσει μετά με υπερσύγχρονο ελικόπτερο στις κορυφές της Cortina d’ Ampezzo.