Κοίταξα με προσοχή τον εμβληματικό ατσαλένιο λαγό του ελληνολάτρη Jeff Koons. Το βλέμμα του «έδειξε» ότι μάλλον είχε βαρεθεί να ακούει για πολλή ώρα μια συζήτηση που αφορούσε ένα αστραφτερό lifestyle σπορ που ανεβάζει την αδρεναλίνη και ωραίες γυναίκες οι οποίες έμοιαζαν πρόθυμες να μοιραστούν λίγες στιγμές με κάποιους ισχυρούς του χρήματος.

Στενός φίλος του κ. Κουλουμπρή, πασίγνωστος επιχειρηματίας, παραπονιόταν ότι στο ιδιωτικό του αεροπλάνο, για το οποίο είχε ξοδέψει ένα απίστευτο ποσό, σημειώθηκε σοβαρή βλάβη. Ο rabbit από αστραφτερό ατσάλι – το μεγαλύτερο «αδελφάκι» του, ύψους 10,6 μέτρων, είχε πωληθεί σε δημοπρασία του Christies της Νέας Υόρκης έναντι 91 εκατομμυρίων δολαρίων, αναδεικνύοντας τον πολυπράγμονα Jeff ως τον πιο ακριβό εν ζωή καλλιτέχνη – κούνησε αυτή τη φορά βαριεστημένα τα «κομψά» αφτιά του.

Ο Πανταλέων Κουλουμπρής αναφέρθηκε στις διακοπές του στην Courchevel, το Cheval Blanc, στις αγορές του από τη Chanel και αμέσως μετά έσπευσε να πληροφορήσει τους συνδαιτημόνες του για το νέο private club, το Club de Luge, στο Γκστάαντ. Εναν πραγματικά ιδιαίτερο χώρο, που φιλοξενεί πολλούς jet setters αλλά και τους Ελληνες που λατρεύουν τον συγκεκριμένο προορισμό των Ελβετικών Αλπεων.

Ο κ. Κουλουμπρής, ο οποίος συνήθιζε να επισκέπτεται το Eagles Club (ακολουθώντας τα βήματα του φίλου του Τζέφρεϊ, γιου του Ρότζερ Μουρ), μοιάζει να έχει γοητευτεί από το Club de Luge που οι φήμες αναφέρουν ότι αν επιθυμείς να γίνεις μέλος πρέπει να ξοδέψεις περισσότερα από 100.000 ευρώ ετησίως. Μμμ! Ισως δεν είναι πολλά για μεγαλοεπιχειρηματίες, λάτρεις των mountain clubs. Η Ελληνίδα Θέμις Ζουγανέλη, η οποία συνεργάζεται και με τον γαλλικό οίκο Dior, έχει δημιουργήσει το ευφάνταστο art de la table.