Μια μικρή πόλη στο Τενεσί έγινε άνω κάτω από την αποκάλυψη ότι μια 38χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει σε σεξουαλικές πράξεις με ανήλικα αγόρια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η New York Post η οποία επικαλείται τοπικά μέσα, η Μελίσα Μπλερ είναι η γυναίκα που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη και είναι αντιμέτωπη με πολλές κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες η αποπλάνηση και το sex trafficking μέσω της αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών από ανήλικους.

Τα θύματα της 38χρονης είναι τουλάχιστον εννέα, επιβεβαιωμένα, και η δράση της αφορά το χρονικό διάστημα από την άνοιξη του 2020 μέχρι το τέλος του 2021. Ο Σερίφης της Κομητείας Μακμίν στην πόλη Ένγκλγουντ έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις ενώ γονείς των ανήλικων ανέφεραν πως η Μπλερ προσέγγιζε τα αγόρια, ηλικίας από 14 ως 17 ετών, προσφέροντας ανταλλάγματα για να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της, μεταξύ των οποίων ακόμα και ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν κι άλλα θύματα της Μπλερ.

Πώς την ανακάλυψαν

Η αποκάλυψη της δράσης της έγινε όταν ο διευθυντής του σχολείου των θυμάτων έλαβε μια ανώνυμη επιστολή που τον προειδοποιούσε. Η Μπλερ δεν είναι δασκάλα ή εργαζόμενη στο σχολείο, συμμετείχε όμως σε έναν σύλλογο που συγκέντρωνε χρήματα για αυτό. «Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την γκάμα των συναισθημάτων που νιώθουμε αυτή τη στιγμή, κανένα από τα οποία δεν είναι καλό», ανέφερε μια από τις μητέρες των θυμάτων διατηρώντας την ανωνυμία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 38χρονη Μελίσα Μπλερ έχει αφεθεί ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων και η δίκη της έχει οριστεί για τις 28 Φεβρουαρίου.